Чепеларе » Ски училище » Ски училище в Чепеларе

Ски и сноуборд училища в Чепеларе

Независимо дали сте нов на пистата или просто търсите възможност за усъвършенстване на техниката си, обучението в група е един чудесен начин да подобрите уменията си. Чепеларе предлага на своите туристи отлична възможност да го направят, благодарение на Спортен център Чепеларе
Центърът предлага 3 групи за обучение:

  • Начинаещи
    Ще се научите да боравите с екипировката в удобна обстановка. Ще се запознаете с основните движения при спиране и завъртане по време на забавен ден в снега. След първото упражнение ще добиете представа как да спирате, да контролирате скоростта, да постигате баланс и контрол при карането на ски и сноуборд. По време на следващите уроци ще успеете да упражните и развиете уменията си.
  • Средно-напреднали
    Ако вече сте преминали началните упражнения и имате основните умения за каране на ски или сноуборд, програмите на Спортен център Чепеларе ще ви помагнат да усъвършенствате техническата сръчност, необходима за ниво “напреднали”. Ще се научите да използвате по-малко енергия и същевременно да осъществявате по-добър контрол.
  • Напреднали
    Професионалните инструктори ще ви дадат съвети как бихте могли да подобрите техниката си и ще ви въведат в тънкостите на спорта. Ще имате възможността да усъвършенствате вече придобитите умения, да подобрите мускулната си памет и да достигнете следващо ниво.